Ručné svietidlá Underwater Kinetics

Filter

Použité filtre:
    Dostupnosť

      Zľavnené produkty

      Ručné svietidlá Underwater Kinetics

      Profesionálna osvetlovacia výstroj - made in USA.

      Vyvinutá a vyrobená americkým výrobcom UNDERWATER KINETICS na profesionálne použitie. Vodotesné, vysokovýkonné, pracovné a ponorné UK svietidlá - patria dnes do výstroja záchranárov, vyslobodzovacích služieb a potápačov, ako aj technickým pomocným silám a hasičom. Nájdu svoje uplatnenie aj vo voľ...

      Profesionálna osvetlovacia výstroj - made in USA.

      Vyvinutá a vyrobená americkým výrobcom UNDERWATER KINETICS na profesionálne použitie. Vodotesné, vysokovýkonné, pracovné a ponorné UK svietidlá - patria dnes do výstroja záchranárov, vyslobodzovacích služieb a potápačov, ako aj technickým pomocným silám a hasičom. Nájdu svoje uplatnenie aj vo voľnom čase, v domácnosti a pri športe; maly by patriť aj v priemysle a remeslných živnostiach k základnému vybaveniu do každého kufríka na náradie.

      Užívatelia na celom svete sa denne spoliehajú na kvalitu a spoľahlivosť robustných, extrémne jasných xenonových svietidiel, z ktorých niekoľko modelov (s označením ATEX) je naviac schválených podľa najnovších európskych noriem a preskúšaných podľa smerníc ES ATEX 100a EEx a povolených na použitie v oblastiach s nebezpečenstvom výbuchu - zóny 1 a 2.

      Viac

      Ručné svietidlá Underwater Kinetics Žiaden produkt v tejto kategórii