Očné stanice prvej pomoci

Filter

Použité filtre:
    Dostupnosť
      Očné stanice prvej pomoci

      Dávajte si prísne pozor na bezpečnosť!

      Niekoľko sekúnd môže rozhodnúť o všetkom!

      Zrak je naším najdôležitejším zmyslovým vnemom.

      V nešťastných prípadoch môže ísť len o sekundy, či stratíte zrak alebo nie. Preto môže byť životne dôležité, aby ste sa k fľaši na výplach oči dostali rýchlo. Vzťahuje sa to rovnako na zranenia spôsobené lúhmi a aj kys...

      Dávajte si prísne pozor na bezpečnosť!

      Niekoľko sekúnd môže rozhodnúť o všetkom!

      Zrak je naším najdôležitejším zmyslovým vnemom.

      V nešťastných prípadoch môže ísť len o sekundy, či stratíte zrak alebo nie. Preto môže byť životne dôležité, aby ste sa k fľaši na výplach oči dostali rýchlo. Vzťahuje sa to rovnako na zranenia spôsobené lúhmi a aj kyselinami, keď k zraneniu rohovky dôjde okamžite, ako sa oko s touto látkou stretne. Čas je tiež veľmi dôležitý aj pri malých zraneniach, rýchle vymytie oka zabraňuje zaklineniu sa cudzieho telesa. Preto je dôležité, aby bola fľaša na vyplachovanie oči v blízkosti takých pracovísk, kde je nebezpečie poškodenia oka v dôsledku výskytu prachu, nečistôt a iných činiteľov. Fľaša na výplach očí PLUM je rýchlym a hygienickým riešením pre výplach oka v každej pracovnej fáze.

      Fľaša na vyplachovanie očí PLUM je rýchlym a hygienickým riešením pre výplach oka v každej pracovnej fáze.

      • Systém bol vyvinutý tak, aby ste vedeli opláchnuť oči ľahko a rýchlo. 2 jednoduché pohyby a nádoba je hotová k výplachu. Ergonomický vrchnák fľaše na výplach oči zaručuje ľahké a efektívne vymytie oka a postará sa o odvedenie nečistoty. Jednoznačný návod na použitie na nádobe Vám umožňuje rýchle a správne použitie.
      • Nádoba na vyplachovanie očí PLUM obsahuje sterilný (0,9%-ný) roztok chloridu sodného, ktorý je ako vlastná tekutina oka, tak sa môže obísť vzniku pálčivého pocitu a ďalšiemu znečisteniu, ktoré je rizikom pri výplachu oka obyčajnou vodou. Pri zranení spôsobenými chemikáliami sa odporučuje používať pH Neutral, ktorý je streliný fosfátový buffer (4,9%), tento rýchlo neutralizuje silné kyseliny a lúhy a nastaví pôvodnú 7,4 %-nú pH hodnotu očnej tekutiny.
      • Obsiahly program Vás ubezpečuje o najlepšom a pre Vás najoptimálnejšom riešení. Malé a veľké nádoby pripevnené na stenu na pracoviskách alebo malé nádoby ako mobilné riešenie do vrecka, v špeciálnej taške na opasku, v lekárničke.

      Jednoduchosť - Bezpečnosť - Flexibilita

      Viac

      Očné stanice prvej pomoci Žiaden produkt v tejto kategórii